Bucharest Cybersecurity Conference 2024 – Securizarea viitorului digital

sursa foto: https://dnsc.ro/

 

Între 29 – 31 Octombrie va avea loc Bucharest Cybersecurity Conference (BCC2024), la JW Marriott, în București. Conferința se va desfășura sub patronajul Directoratului Național de Securitate Cibernetică (DNSC) în colaborare cu Centrul Național de Coordonare (NCC-RO) și se bucură de suportul Asociației Naționale pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI).

sursa foto: https://dnsc.ro/

Pe lista celor care au colaborat la organizarea Bucharest Cybersecurity Conference  2024 se află și Agenția Uniunii Europene pentru Securitate Cibernetică (ENISA), precum și Centrul European de Competențe în materie de securitate cibernetică (ECCC).

Considerată a fi o platformă a schimbului de idei, strategii sau inovații, BCC2024 vrea să contribuie la dezvoltarea unei infrastructuri digitale robuste, capabile să facă față amenințărilor cibernetice în continuă evoluție. Bucharest Cybersecurity Conference (BCC2024) are drept scop explorarea modului în care Uniunea Europeană își securizează viitorul digital în fața amenințărilor curente, inclusiv al celor cibernetice și hibride, într-un context global marcat de astfel de riscuri. Conferința de anul acesta va reuni experți naționali și internaționali din domeniul securității cibernetice, provenind atât din sectorul privat, cât și din cel public și academic.

A treia zi a evenimentului va fi dedicată exclusiv conferinței Cybersecurity Resilience & Market 2024 organizată de ENISA și ECCC, pentru care este necesară o înscriere separată.

Pre-înregistrările pentru BCC2024 sunt deschise și se pot face pe site-ul oficial al conferinței.

Agenda evenimentului, sesiunile keynote, și subiectele meselor rotunde vor fi anunțate ulterior pe site-ul DNSC și al conferinței.

 

Autor: Magda Boroiu

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.