AMTeatru București reia tururile gratuite de promovare a teatrelor bucureştene

Sursa Foto: https://www.amteatru.ro/

Platforma AMTeatru a început in premieră un program în premieră de promovare a teatrelor bucureștene, sub forma unor tururi interactive gratuite, plus recomandări proaspete și ponturi despre producțiile MUST SEE care se joacă în luna respectivă.

Participanții află povești despre clădirile care găzduiesc evenimente culturale, dar și despre evenimentele la zi, ce este de văzut și ce este de ocolit în fiecare lună în București.

Există mai multe rute care se desfășoară alternativ, iar accentul va fi pus nu doar pe instituțiile de stat, cât și pe cele private.

Sunt trei trasee diferite, iar următoarele trei date sunt:

  • 15 septembrie
  • 13 octombrie
  • 10 noiembrie

Tururile încep la ora 15. Locul de întalnire este Piața Universității, în fața Teatrului Național și în funcție de gradul de interes, numărul locurilor poate fi suplimentat.

Tururile clasice vor avea loc în limba română cu un număr între 5 și 15 persoane, iar la cerere se pot organiza și tururi private, eventual în limba engleză.

Nu există o taxă pentru acest program, dar donațiile pentru ghid sunt încurajate, în funcție de mulțumirea participanților la tururi.

Înscrierile cu anticipație de cel puţin 24 ore sunt recomandate în formularul Tur Gratuit de pe platforma www.AMTeatru.ro sau pe conturile sociale AMTeatru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.