VIDEO: Eneli a lansat o nouă piesă, între tradiție și modernitate > „Este povestea mea!”

Eneli a lansat prima ei piesă în limba română, iar reacțiile pe TikTok au apărut chiar înainte de lansare.
„Ileană, Ileană” le-a captat atenția multor utilizatori, iar postările cu sunetul celor 30 de secunde din melodie nu au întârziat să apară. Noua lansare are deja peste 30 de mii de postări pe TikTok. Eneli a venit în matinalul BucureștiFM pentru a spune cum se simte după tot acest succes.

Eneli a declarat că prima piesă în română lansată este chiar povestea ei. „Numele meu real este Ileana, pe care și l-a dorit tatăl meu să-l port pentru că pe mama lui o chema așa. Piesa s-a născut ca o dorință de-ale mele de a-i aduce tribut tatălui meu, memoriei lui, pentru că el nu mai este printre noi.”

Autenticitatea a făcut ca noua lansare să fie super apreciată de oamenii din online. „Ceea ce s-a întâmplat cu piesa a fost uimitor pentru mine, în sensul că am postat pe rețelele de socializare un fragment din piesă și lumea a luat-o razna. Ce-i cu piesa asta? Vrem să o auzim, vrem s-o lansezi! M-am întors în studio, am finalizat piesa, am filmat clipul, am lansat și în continuare este virală pe TikTok.”

„Sunt foarte multe videoclipuri, undeva la 40.000, cu piesa asta, ceea ce pentru mine este incredibil și mă bucur foarte mult că practic muzica este cea care a creat tot fenomenul acesta. Foarte multe femei folosesc piesa și se bucură că am făcut o piesă pentru ochii căprui.”

Ne putem aștepta acum la mai multe piese în limba română. „Am lucrat mult mai multe piese în limba română, urmează să le lansez, dar în același timp vreau să menționez că nu renunț la piesele în engleză. Sunt întrebată frecvent dacă de acum înainte o să lansez doar în română și vreau să îi asigur că nu renunț la limba engleză.”

Videoclipul este de-a dreptul special, tradiția se îmbină cu tendințele din ultima perioadă. „Mie îmi plac foarte mult cadrele cu oile, eram puțin terifiată că mi se părea că alergam haotic și îmi era să nu treacă peste mine, dar a fost foarte, foarte frumos ca de obicei. Am vrut să păstrăm elemente tradiționale, românești, ca să zic așa, dar am și îmbinat cu note moderne.”

Rețelele de socializare sunt din ce în ce mai importante pentru artiști. „La început eram terifiată de ideea de a posta pe Tiktok, în sensul că postam conținut muzical, dar nu înțelegeam foarte bine platforma. Acum piesa s-a viralizat, oamenii vor să afle cât mai multe despre mine, vor să apar mai mult. Ușor-ușor se creează o comunitate, acum postez în fiecare zi.”

Pentru început, hai cu un play la videoclipul de mai sus, iar apoi nu uita să bagi în playlistul tău piesa artistei!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.