Lucrările la linia 5 avansează!

Foto: Facebook/ Nicușor Dan

Lucrările pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai avansează. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că s-a turnat asfalt între șine pe porțiunea cuprinsă între Bulevardul Ștefan cel Mare și Strada Doamna Oltea.

”S-a turnat asfalt pe linia 5 între șinele de tramvai de la Bd Ștefan Cel Mare până la str. Doamna Oltea, de la intersecția str. Barbu Văcărescu cu Bd. Lacul Tei până la intersecția str. Barbu Văcărescu cu str. Comandor Eugen Botez, și de la Pasaj Băneasa până la intersecția str. Barbu Văcărescu cu str. Siriului. Se lucrează în continuare la montarea traverselor și a șinei și la amplasarea ultimilor stâlpi metalici de iluminat”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că termenul de finalizare a lucrărilor este februarie 2025. În prezent, linia 5 este reabilitată pe o lungime de aproximativ 4,3 km, pe Str. Barbu Văcărescu și Str. Căpitan Av. Alexandru Șerbănescu, de la Șoseaua Ștefan cel Mare la Pasajul Băneasa.

”Totodată, lucrăm și la modernizarea liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu, pe porțiunea de acces în depoul Titan. Acesta este cel de-al doilea șantier pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai din Capitală”, a mai spus primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.