DGPMB: Secretara-şefă a UMF ”Carol Davila”, găsită decedată într-un lac din Capitală

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila”, Matei Vali Cătălina, a fost găsită fără viaţă într-un lac din Capitală, anunţă Poliţia Capitalei.

”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a precizat DGPMB.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Femeia a fost dată dispărută după ce nu a ajuns miercuri la serviciu.

”Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Matei Vali Cătălina şi este în vârstă de 43 de ani”, anunţa Biroul de presă al DGPMB.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.