Nicuşor Dan: Săptămâna viitoare voi anunţa public lista solicitărilor privind Capitala adresată candidaţilor la Preşedinţie

arhiva

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că săptămâna viitoare va publica o listă cu solicitări privind o serie de probleme care trebuie abordate integrat la nivelul municipiului Bucureşti pe care o va supune atenţiei partidelor şi candidaţilor la alegerile prezidenţiale care sunt şi lideri de partid.

Acesta a făcut precizarea într-o conferinţă de presă susţinută la finalul întâlnirii pe care a avut-o joi cu premierul Marcel Ciolacu la sediul Primăriei Capitalei.

„Mă voi duce eu la toţi, pentru că, aşa cum am spus în seara alegerilor locale, o să am o listă de solicitări pe chestiuni care ţin de spaţii verzi, Legea spaţiilor verzi, care ţin de Codul urbanismului, care ţin de împărţirea banilor în Bucureşti. Şi, probabil că undeva la mijlocul săptămânii viitoare voi ieşi public cu această listă a mea de solicitări şi după asta voi solicita eu întâlniri candidaţilor la Preşedinţie care sunt şi lideri de partid pentru a vedea ce-mi răspund la solicitările mele”, a declarat Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.