VIDEO: Poveștile copilăriei se întorc la Sala Palatului, Alina Sorescu: „Toate poveștile au de fapt un tâlc și o lecție pe care o înveți”

Cele mai frumoase povești rămân cele care te fascinau în copilărie. Emoțiile te vor cuprinde pe 13 octombrie, începând cu ora 18:30, la Sala Palatului, într-un mega concert, marca Disney. Artiștii tăi preferați se reunesc pentru a ura tuturor copiilor bun venit în noul an școlar. Alina Sorescu și Eusebiu Tudoroiu, omul de comunicare al evenimentului, au venit în matinal.

Momente magice vor avea loc luna viitoare. „Este o experiență pe care o recomand tuturor copiilor și nu numai. Va fi un concert cu orchestră simfonică, iar la animațiile Disney oricum se uită atât copiii, cât și oamenii mari din nostalgie, dar și pentru că sunt niște realizări uimitoare, iar muzica din filmele Disney este un etalon.”

Alina Sorescu recunoaște că poveștile copilăriei prind altă culoare când devii adult. „Toate poveștile au de fapt un tâlc și o lecție pe care o înveți. Într-adevăr, nu le vezi când ești mic, dar când mai crești îți dai seama că mesajul este unul real.

Eusebiu ne asigură că pregătirile sunt în toi, iar surprizele se țin lanț. „Trebuie să recunosc că lucrăm deja de foarte multe luni. Am trăit cu această impresie că o să mai fie timp, dar uite că ne apropiem cu pași rapizi. Sunt convins că evenimentul o să fie foarte simpatic. Concertul are undeva la vreo două ore jumătate cu o pauză la mijloc.”

„Deci veniți un pic mai devreme vă așteaptă niște experiențe faine. Veți avea parte de pictură, cărți, muzică, dans și evident baloane care pot fi modelate. Eu deja am învățat să fac inimă, cățeluș, lebădă.”

Artista se bucură de succesul unei noi lansări, numită „Azi e despre mine” care s-a auzit în această dimineață pe BucureștiFM. Este o piesă nouă despre care trebuie să menționez că este în Top 50 pe TikTok România. Este o piesă care chiar a prins și așa cum spune și numele este într-adevăr despre mine. Lansarea mea se află pe locul al doilea, n-am de ales pentru că pe locul întâi, este o piesă care face trimitere la o emisiune TV populară din ultima perioadă.” 

„Am lansat-o pe Youtube pe 1 septembrie, nu întâmplător, chiar am vrut să apară în prima zi de toamnă. Ce-i drept, am urcat înainte sunetul pe TikTok și până să lansez piesa oficial deja erau vreo 10.000 de utilizări ale piesei în videoclipuri create de oameni. Pentru mine este un feedback fantastic pentru că până la urmă prin aceste metode iei pulsul pieței la modul real. Dacă oamenilor le place melodia, o folosesc în propriile videoclipuri.”

Hai cu un play la videoclipul de mai sus pentru a afla mai multe despre surpriza pe care i-o poți face celui mic!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.