Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, prezent la exerciţiul „Mass Casualty 24”

Astăzi,, în cadrul exerciţiului „Mass Casualty 24”, desfăşurat la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Ciolpani, Viceprim-ministrul şi ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a participat la activităţile derulate şi la discuţiile operative cu echipele implicate.

Cu această ocazie, i-a fost prezentat modul de lucru al structurilor implicate în exerciţiu. Totodată, ministrul Predoiu a avut o discuţie cu partenerii internaţionali prezenţi la eveniment.

Exerciţiul „Mass Casualty 24”, desfăşurat în perioada 19-21 septembrie 2024, simulează scenarii de intervenţie pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă care implică multiple victime, având ca scop pregătirea şi coordonarea eficientă a structurilor naţionale şi internaţionale.

Departamentul pentru Situații de Urgență, alături de parteneri internaționali, desfășoară un exercițiu de masă (Table Top Exercise), care are drept scop intervenția structurilor cu rol principal de gestionare a situațiilor de urgență care implică multiple victime. În cadrul acestui exercițiu, sunt simulate mai multe scenarii de intervenție în care sunt implicate multiple victime, din domeniul civil.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.