Șase persoane au fost reținute în urma scandalului din orașul Pantelimon

foto: Adriana Baciu

19 persoane au participat, sâmbătă, la confilictul izbucnit în orașul Pantelimon și care a culminat la camera de gardă a unui spital.

Şase persoane au fost reţinute de procurori, dintre cele 19 identificate ca participante la incidentul violent care a avut loc între două familii.

”În urma verificărilor, a rezultat faptul că incidentul s-a produs pe fondul unor tensiuni între două familii, cauzate de relaţia dintre un bărbat şi o femeie. În urma intervenţiei imediate au fost identificate 19 persoane implicate în incident. 12 dintre persoanele participante la conflict au fost conduse la unitatea de poliţie pentru audieri, fiind şi la acest moment în custodia poliţiştilor”, a informat duminică IPJ Ilfov.

Alte patru persoane sunt în spitale pentru investigaţii medicale, aflându-se sub paza poliţiştilor, iar alţi trei participanţi la conflict urmează să fie audiaţi.

Totodată, până în prezent, şase persoane au fost reţinute.

După stoparea conflictului şi identificarea participanţilor, pentru impunerea unui climat de ordine şi siguranţă, au fost sporite progresiv echipajele de poliţie şi jandarmerie.

Au fost organizate filtre la toate intrările şi ieşirile din localitate, iar Poliţia Capitalei a organizat filtre în sectoarele 2 şi 3.

Aproximativ 400 de poliţişti şi jandarmi au fost angrenaţi în activităţile derulate în acest caz în judeţul Ilfov şi în Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.