Anghel Iordănescu s-a decis asupra primului 11

„Da, știu echipa de start, dar nu o să vă spun, pentru că sunt convins că o știți deja. Mai sunt o poziție și jumătate în care nu sunt 100% convins. Dar, ce a apărut prin ziare este ok, 98% pe aceeași lungime de undă cu mine”, a afirmat Iordănescu.
La antrenamentul de joi dimineaţă, selecţionerul a folosit formula de echipă la care se gândeşte pentru partida cu nord-irlandezii. Se pare că Iordănescu îl va folosi în poartă tot pe Tătăruşanu, cel care a apărat şi în precedentele 3 partide din preliminarii. Apărarea va fi formată din Papp, Chiricheş, Grigoreş şi Raţ, în timp ce Sânmărtean va fi folosit pe acelaşi post ca şi la Steaua: va face cuplu cu Pintilii în faţa apărării. Cu toate acestea, Iordanescu susţine că nu a ţinut cont de sfaturile primite de la Costel Gâlcă:
„O să vedeți în primul 11 jucători de la Steaua, dar nu știu numărul lor exact. Oricum, n-am ținut cont de recomandarea pe care a făcut-o colegul meu Costel Gâlcă. Știu că joacă Sânmărtean mâine, dar nu știu încă pe ce post. Sânmărtean este un fotbalist bun, poate duce o echipă în spate, poate inventa o pasă genială, își pune amprenta pe jocul Stelei și cred că și la națională poate face la fel”, a mai spus Iordănescu.
„Trio-ul” din spatele unicului vârf va fi format, cel mai probabil, din Torje, Chipciu şi Tănase, astfel că Maxim a fost sărit din schemă. În avanposturi, Stancu i-a luat faţa lui Keşeru şi va fi pe teren încă din primul minut al disputei cu Irlanda de Nord.
Echipa probabilă a României: Tătăruşanu – Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ – Pintilii, Sânmărtean – Torje, Chipciu, Tănase – Stancu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.