Undă verde pentru marile lucrări de Infrastructură

p_162672_400x220-00-65Consilierii municipali au adoptat trei proiecte de hotărâre privind exproprierile necesare începerii sau continuării unor mari lucrări de Infrastructură.
Astfel, vor putea începe lucrările de lărgire a Șoselei Fabrica de Glucoză. Acestea sunt necesare pentru a asigura preluarea traficului de pe Autostrada A3.

Trebuie amintit, însă, faptul că Autostrăzii A3 îi lipsesc exact cei trei kilometri care ar trebui să facă legătura cu infrastructura Capitalei. CNADNR a reziliat contractul cu constructorul inițial și a relansat procedura de licitație pentru atribuitea celor trei kilometri.

Unda verde și pentru continuarea lucrărilor la Podul Ciurel. Consilierii municipali au adoptat proiectul ce prevede inceperea procedurilor de expropriere care sunt necesare pentru așezarea podului pe partea de nord a Soselei Virtuții și pentru construcția bretelelor de relaționare cu această arteră.

Conform șefului Direcției de Infrastructură și Transporturi a Primariei Capitalei, Ion Dedu, Podul Ciurel va contribui la descongestionarea traficului pe Splaiul Independenței, până la Podul de la Grozavesti.
Va putea fi terminată reabilitarea ultimilor 500 de metri ai Bulevardului Liviu Rebreanu.
Lucrările au fost blocate din cauza necesității de a expropriati circa 3000 de metri pătrați de teren privat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.