Julie Mayaya vine cu o piesa noua ce se va auzi in premiera la Bucuresti FM!

Julie Mayaya BDB Bucuresti FM textMirela si Razvan o au invitata in matinalul de joi pe fermecatoarea Julie Mayaya. Ramai pe frecventa ta preferata, 98.3 si online pe bucurestifm.ro si fi primul care afla tot ce misca in Bucuresti.

Julie Mayaya este o cantareata de culoare si castigatoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii concurs „Vocea Romaniei”.

Nascuta la Iasi dintr-o mama romanca si un tata congolez, Julie a inceput sa cante la varsta de 5 ani in corul scolii. In 2000, Mayaya a inceput sa colaboreze cu Victor Lavric si formatia lui VLP Project. Dupa absolvirea Liceului „Grigore C. Moisil” din Iasi, a urmat studiile Universitatii Spiru Haret din Bucuresti, unde s-a specializat pe matematica, informatica si drept civil. In ciuda impotrivirilor parintilor sai, a refuzat sa profeseze in domeniul informaticii si a ales muzica.

Dupa “Stay”, “Las-o asa” si “When I Come”, cantareata lanseaza o noua melodie in colaborare cu Rodrigo del Porto. Piesa se numeste „Face 2 Tace” si face parte din albumul pe care aceasta urmeaza sa il lanseaza in toamna acestui an.

Videoclipul piesei „Face 2 Face” va aparea saptamana viitoare si a fost filmat in regia lui Andre Rizo.

Vezi AICI arhiva emisiunii Buna dimineata, Bucuresti

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.