De la sunătoare, la Ginkgo Biloba
Articol de Sabina Lapadatescu, 24 aprilie 2015, 12:46 / actualizat: 24 aprilie 2015, 16:10
Românii se adaptează repede la ceea ce este nou… în toate domeniile.
Nimic nu ne scapă.
De la merele de Voineşti sau pepenii de Dăbuleni, am trecut la smochine, curmale, kiwi.
Lăsăm muşetelul şi sunătoarea şi trecem la nivelul următor: Ginkgo Biloba.
„De ce?”, „De când?”, „Unde?” – sunt intrebări la care va răspunde ing. Petre Biolan.
Şi nu doar atât – Bucureşti FM a împlinit 25 de ani, tot 25 de puieţi de Ginkgo Biloba vom primi în dar.
Şi cum „dar din dar se face Rai”, vă aşteptam la emisiunea „În Comunitate” şi veţi primi şi voi.
După ştirile orei 14:00, Mihaela şi Alex aşteaptă mesajele tale la 0741.22.22.02 şi pe pagina de Facebook, Bucuresti FM.