Spectacol din Cartea Recordurilor la Muzeul Țăranului Român

Peste 30 de spectacole din țară și străinãtate sunt programate pană la sfârșitul lunii, iar unul dintre ele a intrat în Cartea Recordurilor.

” Sunt piese în care sunt exclusiv destinate tinerilor creatori, care garantează, nu cu notorietate, de data aceasta, ci cu calitatea spectacolelor pe care le prezintă și cu inovația. Spectacolele invitate din țară, care sunt garantate și prezentate de actori cu experiență și actori cu nume și spectacolele invitate din străinătate, care sunt la număr cinci. Facem focus anul acesta pe Republica Moldova, care vine cu trei spectacole, un spectacol din Israel, cãruia îi vom da Premiul de excelență – este vorba de „Căderea”, după Albert Camus, interpretat de Niko Nitai, actorul care are 84 de ani și joacă acest spectacol de 45 de ani, a depășit 3.000 de reprezentații, a intrat cu acest spectacol în Cartea Recordurilor. Și, nu în ultimul rând, un spectacol care se joacă în acest moment la Edinburgh, în „Fringe” – „Ashes Afar” – și se va juca și în Undercloud, în ultima zi a festivalului. ” – a decalarat Chris Simion – organizator.

Ediția din acest an, a VIII-a, se desfășoară sub sigla programului european „Europe for Festivals – Festivals for Europe”, un important certificat internațional acordat de Comisia Europeană.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.