Bărbatul care a accidentat cu maşina un poliţist pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv

Judecătorii constănţeni au admis astăzi propunerea formulată de Parchetul Judecătoriei Constanţa privind arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a suspectului.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore la Tribunalul Constanţa.

Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Oamenii legii au fost sesizaţi, sâmbătă, că un autoturism se află pe plaja din Mamaia.

Astfel, la faţa locului s-a deplasat o echipă formată dintr-un poliţist şi un jandarm care au observat că lângă maşina respectivă era un bărbat, care le-a dat acestora date false despre identitatea sa.

Ulterior, poliţistul i-a solicitat bărbatului să scoată autoturismul de pe plajă, dar, constatând că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, agentul s-a urcat la volan, cu bărbatul respectiv în dreapta sa.

După ce a scos maşina de pe plajă, poliţistul a coborât şi a rămas lângă portieră, solicitându-i bărbatului actele de identitate.

Acesta a pretins că se uită în torpedou, însă la un moment dat a sărit pe scaunul din stânga, a pornit maşina şi a demarat.

Pentru a nu fi lovit, poliţiştul s-a urcat pe marginea portierei din stânga faţă şi s-a prins cu mâna dreaptă de stâlpul dintre uşi, iar cu mâna stângă de portiera care era deschisă.

După câţiva metri, la un viraj la dreapta, poliţistul a sărit în picioare, fiind acroşat cu portiera la şold şi la mâna dreapta, fără să fie rănit.

Poliţistul a acuzat însă dureri la coloană, motiv pentru care a mers la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale, dar nu a rămas internat.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.