Multe persoane beau cafeaua doar cu lapte, deoarece acesta atenuează gustul amar puternic. Potrivit experților, cafeaua și laptele sunt produse...
Consumul a trei ceşti de cafea pe zi poate prelungi viaţa, susţin autorii unui nou studiu. Băutorii de cafea au o probabilitate cu 12% mai...
Busuiocul însoțește multe feluri de mâncare, mai ales vara. Se foloseşte după gust pentru a da o aromă proaspătă şi rafinată salatelor,...
Egiptenii foloseau ceaiul de hibiscus pentru a-şi scădea temperatura corpului, pentru a trata bolile inimii şi nervilor şi ca diuretic. Este...
Din ce în ce mai frecvent, cercetătorii doresc să afle mai mult despre produsele fitochimice care protejează celulele de radicalii liberi. La...
Vinetele au o serie de beneficii pentru sănătate. Se recomandă ca aceste legume să fie consumate înainte de a se coace complet, adică atunci...
Oamenii de ştiinţă spanioli au descoperit câte doze de cafea ne pot prelungi viaţa. Cantitatea ideală este de patru ceşti pe zi consumate...
Cel mai recent studiu a arătat că trei ceşti de cafea pe zi reduc riscul de deces "provocat din orice cauză", datorită antioxidanților pe care...
Consumul zilnic de miere ar putea fi benefic fumătorilor, întrucât atenuează formarea de radicali liberi și reacția de stres oxidativ, proces...
Murele au un conţinut bogat în antioxidanţi. Pe lângă faptul că încetinesc îmbătrânirea, murele previn apariţia unor afecţiuni specifice...
Cu totii am vrea sa ne bronzam repede, uniform si fara riscuri pentru sanatate. Nutritionistii sustin ca o alimentatie bogata in beta-caroten este...
Spanacul previne apariţia cancerului şi a primelor semne de bătrâneţe, frunzele sale verzi întăresc oasele şi îmbunătăţesc memoria. Atât...