Vitamina K este implicată în sinteza proteinelor care afectează capacitatea sângelui de a se coagula normal, influenţează rinichii,...
Deficitul de fier este o problemă destul de comună în lumea modernă, în special în rândul femeilor şi tinerilor, provocând apariţia unor...
Un studiu al cercetătorilor de la Universitatea din Pennsylvania arată că legumele verzi, oleaginoase și leguminoase sunt benefice pentru...
Broccoli conține o proteină care ar putea face parte din arma anticancer. Un studiu condus de italianul Pier Paolo Pandolfi, directorul Cancer...
Creierul, pentru a funcționa bine, are nevoie de 20% din energia totală a organismului. Prin urmare, este foarte importantă furnizarea...
Oamenii de ştiinţă din Singapore au descoperit că iaurtul pe bază de broccoli previne şi dă rezultate în vindecarea cancerului de...
O porție zilnică de conopidă, broccoli sau varză poate preveni multe probleme de sănătate, de la artrită la boli de inimă, menținând în...
Creierul uman apreciază valoarea caloriilor și gustul plăcut al alimentelor în funcţie de culoare, astfel încât roșul este considerat gustos,...
Leucemia limfatică cronică este leucemia cea mai comună în ţările occidentale şi afectează de obicei persoanele cu vârsta de peste 65 de...
Broccoli provine din familia verzei, a conopidei, napilor și a verzei de Bruxelles. Termenul este împrumutat din limba italiană, iar cultivarea...