Nutritionistii spun ca alimentele cele mai periculoase sunt cele care contin arome, coloranti, agenti de îngrosare sau conservanti. Printre acestea...
Este cunoscut faptul că, doar 10% din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine, iar restul de 90% este considerat „material de...
Asociația districtuală pentru horticultură și peisaj Haßberge din Germania a numit dudul „Planta anului”. Dudul poate trăi câteva sute de...
Fierte la micul dejun, omletă pentru masa de prânz, ochiuri pentru cină, ouăle sunt unele dintre cele mai benefice produse alimentare. Acestea...
Cercetătorii elvețieni au descoperit două proteine-cheie în dezvoltarea și răspândirea parazitului malariei și o moleculă pentru a le...
Specialiştii au descoperit că o dietă nu ajută doar la pierderea în greutate, ci şi la îmbunătăţirea calităţii somnului, care este un...
În zilele cu temperaturi extrem de scăzute, Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei să asculte sfatul medicilor, să evite deplasările...